IT-konsultointi

Paranna liiketoiminnan tehokkuutta Aberon skaalautuvalla IT-konsultoinnilla

Abero ITConsulting RickardMaria

Aberossa keskitymme tarjoamaan IT-konsultointipalveluita, jotka tekevät teknologiainfrastruktuuristasi selkeämmän ja tehokkaamman. Ymmärrämme, että oikein toteutetut teknologiaratkaisut ovat avainasemassa yrityksesi menestyksessä.

Abero CyberSecurity

Kyberturvallisuus

Digitaalisen ympäristösi suojaaminen on meillä etusijalla. Kyberturvallisuuskonsultointimme auttavat turvaamaan tietosi ja digitaaliset varasi, tarjoten sinulle mielenrauhaa muuttuvassa uhkakuvassa.

Abero NetworkInfrastructure

Verkkoinfrastruktuuri

Osaamisemme kattaa kestävien verkkoinfrastruktuurien suunnittelun ja toteutuksen, jotka vastaavat liiketoimintasi tarpeita. Tämä takaa sujuvat toiminnot ja tilaa kasvulle.

Abero DeviceManagement

Laitteiden hallintasuunnittelu

Tehokas laitteiden hallinta on keskeistä toiminnan tehokkuudelle. Räätälöimme ratkaisuja laitteidesi hallintaan ja turvallisuuteen, mikä tehostaa prosesseja ja parantaa tuottavuutta.

Abero Line

Koulutus

Vahvistamme tiimisi osaamista kouluttamalla heitä keskeisillä IT-alueilla:

Abero Consulting

Konsultointi

Tarjoamme näkemyksiä IT-alan parhaista käytännöistä ja strategioista, joilla voit tehostaa toimintaasi.

Abero Environments

Ympäristöt

Opastamme, miten voit parantaa IT-ympäristöjesi tehokkuutta ja turvallisuutta.

Abero Licenses 1

Lisenssit

Autamme ymmärtämään ohjelmistolisenssien hallinnan yksityiskohdat, jotta voit noudattaa säännöksiä ja maksimoida investointiesi arvon.

Abero SocServices

SOC-palvelut

Koulutamme tiimisi käyttämään Security Operations Center (SOC) -toimintoja, mikä parantaa turvallisuusasemaasi.

Abero RobertEmma
Abero A
Abero Logo
Abero Harri Maria 2

Kasvun kumppanisi

Henkilökohtainen lähestymistapamme

Työskentelemme läheisesti kanssasi löytääksemme juuri sinun tarpeisiisi sopivat laitteisto- ja ohjelmistoratkaisut. Olipa kyseessä kokoustilojen päivitys uusimmilla AV-järjestelmillä, tehokkaamman verkon rakentaminen tai hallintojärjestelmien virtaviivaistaminen, kohdennamme kullekin projektille ansaitsemaansa huomiota.

Koulutus on palveluidemme kulmakivi. Järjestämme kattavia koulutusistuntoja ympäri Eurooppaa, kattaen kaiken Office365:n käyttöönotosta web-hallintaan ja mobiililaitteiden käyttöön.

Niille, jotka haluavat syventää teknologiaosaamistaan, asiantuntijatiimimme on valmis opastamaan läpi erityisteemojen, olipa kyse sitten teknologian integroimisesta uusiin työtapoihin tai tehokkaiden luokkahuoneratkaisujen suunnittelusta koulutuslaitoksille.

Aberossa pyrimme luomaan ympäristöjä, joissa teknologia tukee tehokkuutta ja innovaatiota. Olemme valmiita kumppaniksesi digitaalisella matkallasi, tarjoten tarvittavat välineet ja tiedon jokaiseen askeleeseesi.

Abero ITConsulting robertToni