Om oss

Vi får tekniken att fungera för dig

Abero AboutUs EmmaBen 1

På Abero är vår mission att humanisera IT genom att erbjuda tydliga lösningar som förbättrar din operationella effektivitet i företag och offentliga organisationer.

Vi tror på att skapa en teknikmiljö som stödjer dina
affärsmål och tar itu med de unika utmaningar du står inför.

Abero-group inkluderar Abero, som är specialiserat på IT- och AV-lösningar, och Starsview, ett ledande företag inom drönarteknologi.

Abero Line

Abero i siffror

17

Anställda

200+

Klienter

10+

Industrier

100+

År av gemensam erfarenhet

Abero Line

Våra värderingar

Våra värderingar förenar oss i att bry oss djupt om att göra något annorlunda och svårt – att omvandla IT-branschen. De skapar en handlingsbar uppsättning normer för hur vi arbetar, inklusive hur vi fattar beslut och stödjer våra kunder.

Vi är stolta över vår expertis och erbjuder dig ett partnerskap grundat på ärlighet och engagemang för att leverera exceptionella resultat.

Vi upprätthåller rättvisa och jämlikhet, och ser till att alla inom vår organisation har lika möjligheter och ansvar att bidra till vår gemensamma resa.

Vårt tillvägagångssätt för klientsamarbete sträcker sig längre än att helt enkelt utföra order. Vi ser oss själva som problemlösare och konsulter dedikerade till att stödja din framgång.

Vårt fokus ligger helt på dig, vår uppskattade kund. Vi är dedikerade att gå utöver för att informera dig om de senaste tekniska framstegen för att säkerställa att vi hittar de mest effektiva lösningarna för dina behov.

Hållbarhet och miljöansvar är centrala för vår verksamhet. Vi strävar efter att stödja din framgång med lösningar som uppfyller dina behov och bidrar till att bevara vår planet för kommande generationer.

Varför andra väljer att arbeta med oss

Att välja Abero innebär att samarbeta med ett team som värdesätter praktiskhet, tillförlitlighet och strategisk anpassning. Vi är inte bara en IT-leverantör utan en partner som är engagerad i din långsiktiga framgång, och vi erbjuder skräddarsydda lösningar som stärker ditt team och förbättrar dina affärsoperationer.

Abero AboutUs EmmaMaria

Några av våra nöjda kunder